Бердичівська Районна Державна Адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Бердичівській РВА відбулася апаратна нарада

Дата: 15.07.2024 14:45
Кількість переглядів: 55

У малій залі відбулася апаратна нарада начальника Бердичівської районної військової адміністрації Людмили Димидюк, її заступників, начальників відповідних відділів та управлінь. Було обговорено поточну ситуацію та загальний стан справ на території Бердичівського району, а також забезпечення безперебійної роботи усім відомств, служб та установ в умовах планових відключень електроенергії.

Перш за все Людмилу Димидюк цікавила робота ЦНАПів по оновленню облікових даних військовозобов’язаних осіб, оздоровлення дітей та початок функціонування Центрів життєстійкості у територіальних громадах Бердичівського району. Вона звернула увагу, що місто Бердичів обіцяло до 30 червня виконати усі ремонтні роботи у приміщенні Центру життєстійкості та підготувати його до роботи. Тому доручила підготувати відповідну інформацію щодо готовності Центру до відкриття.

Оскільки Бердичівський район являється аграрним, то начальника Бердичівської районної військової адміністрації перш за все, цікавила інформація по даному напрямку. Було озвучено, що значно зменшилися посівні площі під озимі культури у зв’язку з засухою, натомість на 55% зросли посіви соєвих культур. Зменшилися площі під цукрові буряки у зв’язку з реконструкцією одного з цукрових заводів, який працює на території району.

Щодо нового навчального року та пов’язаних з чим питанням чуток надано роз’яснення, що Міносвіти не давало жодних рекомендацій, і рішення щодо початку навчання прийматимуть виключно органи місцевого самоврядування, враховуючи ситуацію на місцях.

Проводиться моніторинг місць компактного проживання внутрішньо-переміщених осіб, серед додаткових потреб названо шафи для одягу та тумбочки. Водночас КНП Бердичівська районна лікарня, яка прийняла людей літнього віку, заявила про нестачу функціональних ліжок для лежачих осіб з числа ВПО.

Підсумовуючи результати наради, начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк заявила, що в цілому усі структури працюють у штатному режимі, сумлінно виконуючи покладені на них обв’язки та перебуваючи у постійній готовності оперативно реагувати на можливі виклики та надзвичайні ситуації.

                                     Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь