Бердичівська Районна Державна Адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Людмила Димидюк та голови територіальних громад Бердичівського району взяли участь у спільному брифінгу з урядовцями

Дата: 19.07.2024 15:04
Кількість переглядів: 56

Представники Офісу Президента України, уряду, обласних військових адміністрацій, органів місцевого самоврядування та дипломатичних установ започаткували проведення спільних брифінгів, перший з яких відбувся у четвер, 18 липня. Активну участь в роботі брифінгу у режимі онлайн взяла начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк та голови територіальних громад Бердичівського району.Фото без опису

Учасникам брифінгу доведена інформація про перебіг ремонтних робіт і постачання резервної генерації на об’єкти критичної інфраструктури та презентовано цифрову платформу щодо систематизації наявних потреб і проєктів в енергетичному секторі. Урядовці наголосили, що головне завдання влади сьогодні – зробити все, щоб у людей було стабільне електро- й водопостачання.

Саме тому було зменшено кількості дозвільної документації для підключення додаткової генерації та запроваджено проєкти з фінансування генерації для бізнесу на суму до 150 млн грн та для ОСББ і ЖЕК – до 5 млн грн. Також із 20 липня українці зможуть оформити кредит під 0% на сонячні та вітрові електростанції.

Начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк підкреслила важливість таких брифінгів, які відтепер будуть проходити на постійній основі. Вони дають можливість оперативно отримувати інформацію про загальну ситуацію у державі та впроваджені Урядом ініціативи, щоб можна було швидко реалізовувати їх безпосередньо на місцях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь