Бердичівська Районна Державна Адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Людмила Димидюк привітала медиків Бердичівського району з їх професійним святом

Дата: 26.07.2024 13:05
Кількість переглядів: 28

У передостанній день робочого тижня начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк здійснила ряд робочих поїздок, відвідавши три заклади охорони здоров’я. Зокрема, на запрошення керівництва вона побувала в Андрушівській міській лікарні, Ружинській центральній лікарні та Центральній районній лікарні Бердичівського району. Метою візиту стала зустріч з трудовими колективами у зв’язку з відзначенням професійного свята – Дня медичного працівника.

 

Спілкуючись з медиками, Людмила Димидюк насамперед подякувала їм за вірність обраній професії, адже зараз лікарям та всьому медичному персоналу доводиться працювати у непростих умовах постійних повітряних тривог та включень електроенергії.

 

«Є професії, що потребують повної самовіддачі та цілодобової готовності. Саме медичні працівники є зараз тим основним форпостом між життям та смертю, який вони тримають з останніх сил, рятуючи людські життя. Я пишаюся українськими медиками, пишаюся кожним з вас. Адже сьогодні медики та лікарі по всій Україні щодня доводять свою вірність клятві Гіппократа та українському народу, допомагаючи у ліквідації наслідків терористичних атак ворога і лікуючи поранених бійців» - наголосила вона, вітаючи з професійним святом трудові колективи закладів охорони здоров’я Бердичівського району.

 

Разом з начальником Бердичівської районної військової адміністрації своїх медичних працівників вітали голови територіальних громад Людмила Біляк і Галина Білецька, а також голови та представники громад - співзасновників Бердичівської районної лікарні. Крім того, працівників Стоматологічної поліклініки Бердичівського району привітала помічниця народного депутата України Богдана Кицака. Також працівників районної лікарні привітало керівництво Бердичівської районної ради в особі голови районної ради Олександра Балянова та його заступника Володимира Діхтяра.

 

За поданням керівництва Людмила Димидюк нагородила Подяками Бердичівської районної військової адміністрації кращих працівників Андрушівської міської лікарні, Ружинської центральної лікарні, Стоматологічної поліклініки Бердичівського району, Центральної районної лікарні Бердичівського району та Райгородоцького Центру первинної медико-санітарної допомоги, а також трудовий колектив Андрушівського Центру ПМСД. Вітаючи представників Ружинського Центру первинної медико-санітарної допомоги, вона подарувала саджанці троянд, що мають прикрасити прилеглу територію. Гарним доповненням до вручених відзнак стали чарівні букети троянд, якими з нагоди свята забезпечило приватне підприємство ТОВ «ФАКТ».

 

«Щиро вітаю медичних працівників нашого району з їх святом. Бажаю міцного фізичного та ментального здоров’я, професійного зростання, спокійних робочих днів та виключно легких хворих. Нехай війна закінчиться справедливим миром для України, а вас всіх завжди супроводжує людська шана й повага. Достойних заробітних плат, вдячних пацієнтів та миру і злагоди у ваших родинах» - зазначила наприкінці свого виступу начальник Бердичівської районної військової адміністрації.

 

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь