Бердичівська Районна Державна Адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Бердичівській РВА проходила оперативна нарада

Дата: 29.07.2024 13:50
Кількість переглядів: 47

Начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк розпочала новий робочий тиждень з оперативної наради, на яку були запрошені керівники структурних підрозділів, відділів та управлінь. Кожен з учасників наради доповів по ввіреному йому напрямку роботи, окресливши проблемні питання.

Про поточний стан справ інформували начальники відділів: з питань ветеранської політики; гуманітарної та інформаційної політики; агропромислового розвитку та економіки; містобудування, архітектури та розвитку територій. Також про свою роботу звітували начальник служби у справах дітей та начальник управління праці та соціального захисту населення.

Було проаналізовано роботу адміністрації протягом минулого тижня, обговорено поточну діяльність й проблемні питання. Надано інформацію щодо проведення польових робіт і збору урожаю.

Начальник Бердичівської районної військової адміністрації акцентувала на підготовці до відкриття Центру життєстійкості, який має запрацювати на території Бердичівської міської громади. Вона доручила своїм працівникам тримати ситуацію на контролі та особисто перевіряти хід виконання робіт.

 Фото без опису

В цілому, підсумувала результати наради Людмила Димидюк, усі служби працюють у штатному режимі, жодних надзвичайних подій на території району не зафіксовано.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь