Бердичівська Районна Державна Адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

День медичного працівника гучно відсвяткували у місті Бердичеві. Подробиці

Дата: 29.07.2024 13:52
Кількість переглядів: 32

У суботу, 27 липня, в Україні відзначається важливе професійне свято - День медичного працівника. Це день тих, хто постійно стоїть на варті життя, чиє покликання допомагати людям та полегшувати їх страждання. Напередодні свята представники медичних установ, що працюють на території міста Бердичева, зібралися в ошатній залі Музично-драматичного театру, щоб приймати теплі слова вітань від вдячних жителів громади, представників влади та творчих колективів міста.

Слова найщирішої вдячності та поваги висловили Бердичівський міський голова Сергій Орлюк, начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк, депутат Житомирської обласної ради Алла Мусевич, секретар Бердичівської міської ради Богдан Коляда. Також вітання від народного депутата України Богдана Кицака передала його помічниця Юлія Чепак.

Начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк подякувала бердичівським медикам за їх нелегку працю в умовах воєнного стану та відзначила Подяками Бердичівської районної військової адміністрації найкращих представників цієї славної професії. Побажавши всім міцного фізичного та ментального здоров’я, впевненості та віри у світле майбутнє нашої держави як вільної, мирної, незалежної, демократичної європейської країни, з високим рівнем життя та піднесенням національної свідомості.

«На медичних працівників зараз припадає серйозне навантаження. Це постійна готовність під час повітряних тривог на випадок можливого прильоту, організація проведення військово-лікарських комісій для обстеження військовозобов’язаних громадян, лікування та реабілітація поранених українських захисників. При цьому ніхто не відміняв сезонні спалахи інфекційних захворювань чи поточні господарські питання. Наразі складається така ситуація, коли директор комунального закладу охорони здоров’я має бути таким же гарним менеджером, як і власник будь-якої приватної клініки. Адже від того, як він вміє рахувати кошти, залежить кінцевий результат по лікарні та розмір заробітних плат. Мені приємно наголосити, що Бердичівська міська територіальна громада зараз надає населенню виключно якісні медичні послуги, постійно вдосконалюючись та адаптуючись до нових викликів сьогодення і покращуючи свою матеріально-технічну базу» - наголосила вона.

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь