Бердичівська Районна Державна Адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Результати співпраці Бердичівської районної військової адміністрації з командою волонтерів

Дата: 31.07.2024 10:46
Кількість переглядів: 58

Широкомасштабне вторгнення російської армії та велика війна об’єднали жителів Бердичівського району в єдиному прагненні захистити свою державу. Військовослужбовці, добровольці, волонтери та приватні підприємці діяли разом, щоб запобігти загрозі та зупинити ворога. Ця боротьба за волю та незалежність, ця співпраця між органами влади, військовими та цивільними не припиняється й досі. ЇЇ яскравим прикладом є спільна волонтерська діяльність Бердичівської районної військової адміністрації в особі начальника Людмили Димидюк з приватним підприємством ТОВ «ФАКТ» та Благодійним фондом «Відродження для України».

З самого початку великої війни представники бізнесу в особі ТОВ «ФАКТ» та Благодійна організація «Відродження для України» об’єднали свої зусилля та можливості, щоб охопити допомогою якомога більшу частину підрозділів Збройних сил України. Впродовж 2022-2023 років вони надали важливу волонтерську допомогу у вигляді турнікетів, парамедичних рюкзаків та іншої медицини, що дозволяє надавати невідкладну допомогу пораненим захисникам безпосередньо під час бойових зіткнень.

Ця співпраця продовжилася і у 2024 році, адже у взаємодії з Бердичівською районною військовою адміністрацією приватне підприємство ТОВ «ФАКТ» та Благодійна організація «Відродження для України» в рамках акції «Сильні разом» системно працювали над зміцненням обороноздатності нашого регіону, забезпечуючи військових, медиків та рятувальників необхідними засобами.
Волонтерська допомога для військових частин, що дислокуються на території Бердичівського району, включала у себе передані спецпризначенцям маскувальні кікімори, тактичні аптечки та парамедичні рюкзаки, ліки, сертифіковані турнікети, кровоспинні засоби й засоби для надання парамедичної допомоги та іншу медицину, а також матраци, дрони й багато інших потрібних речей.

"Допомога ніколи не буває зайвою. Під час війни надзвичайно важливо об'єднати усі наші зусилля задля Перемоги над ворогом. З перших днів повномасштабної російської агресії я побачила шалену підтримку з боку місцевих аграріїв, підприємців та пересічних жителів району. Ми розпочали потужно допомагати Збройним силам України тоді, не припиняємо робити це й сьогодні. Ми всі готові працювати заради досягнення наших спільної мети, нашої спільної Перемоги. Під час бою завжди потрібно діяти швидко. Вчасно надана медична допомога й наявність відповідних засобів гарантовано зберігають життя та здоров'я українських захисників на передовій. Тому знаходячись у тилу, ми повинні щоденно працювати над забезпеченням наших військових підрозділів медициною" - постійно наголошує начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк, дякуючи цій потужній волонтерській команді.

Попри підтримку військових, приватне підприємство ТОВ «ФАКТ» та Благодійний фонд «Відродження для України» не оминають своєю увагою й інші, не менш важливі напрямки діяльності. Зокрема, 8 лютого 2024 року вони разом начальником Бердичівської районної військової адміністрації відвідали Житомирський обласний госпіталь, де поспілкувалися з головним лікарем Павлом Журбенком та передали гуманітарну допомогу від закордонних партнерів у вигляді продуктів харчування (олія, томатна паста, макаронні вироби), прального порошку та миючих засобів.

Окрім того, представники Благодійного фонду «Відродження для України» кілька разів допомагали своїм закордонним партнерам - Громадській організації з Німеччини «Українське товариство Аугсбурга», у доставці гуманітарної допомоги для Бердичівського району. Це медичні засоби для лікарні (стерильний одяг, ліки, кровоспинні засоби тощо), дитячий одяг для внутрішньо-переміщених осіб та вогнегасники, які були передані одній з військових частин).

Своєю чергою власник приватного підприємства ТОВ «ФАКТ» Фараджов Ельман Наріман Огли за власні кошти закупив партію нових генераторів різної потужності у кількості 23 одиниць, що були передані військовим підрозділам, силовим структурам та державним установам, для можливості здійснення безперебійного надання послуг населенню. Також цього року він придбав необхідне медичне обладнання вартістю понад 50 000 гривень для Стоматологічної поліклініки Бердичівського району, що дало можливість запровадити додаткову послугу з безкоштовного зубопротезуванню військовослужбовців та учасників бойових дій.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь