Бердичівська Районна Державна Адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітаємо з Днем народження начальника Житомирської ОВА - Віталія Івановича Бунечко!

Дата: 06.08.2024 12:30
Кількість переглядів: 28

Бердичівська районна військова адміністрація щиро вітає з Днем народження очільника Житомирської області – начальника Житомирської обласної військової адміністрації Віталія Івановича Бунечко!

Дозвольте в цей прекрасний день засвідчити Вам свою повагу та побажати довгих років життя, міцного здоров’я та гарних результатів у роботі. Ваш життєвий шлях, повний відданості та служіння нашій державі, заслуговує на найбільшу повагу і захоплення.

Ви - приклад непохитної сили духу та рішучості, адже ваше лідерство є надійним дороговказом для всіх жителів Житомирської області. Завдяки Вашій твердій руці та вмінню приймати вірні рішення, ми швидко та безболісно долаємо усі виклики, що постають перед нами в цей важкий воєнний період.

Ваша непохитна віра в перемогу та краще майбутнє нашої країни заряджають всіх навколо енергією і впевненістю, а Ваш досвід й знання є надійним фундаментом для підтримання стабільності та розвитку в нашому регіоні. Ви завжди проявляєте турботу про людей та готові допомогти у найскладніших ситуаціях. Саме це надихає всіх нас працювати ще старанніше на благо Житомирщини та всієї України.

Впевнені, що завдяки Вашій наполегливості та рішучості, ми подолаємо всі труднощі і відбудуємо нашу країну. Зробимо її вільною, багатою та успішною.

Бажаємо Вам міцного здоров'я, родинного тепла, невичерпної енергії та успіхів у всіх починаннях. Нехай кожен новий день приносить радість і нові здобутки, а підтримка рідних і близьких завжди буде поруч.

 

 

З повагою і найкращими побажаннями,

колектив Бердичівської районної військової адміністрації

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь