Бердичівська Районна Державна Адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Нарада з представниками силових структур Бердичівського району: актуальні питання мобілізації та діяльності військово-лікарських комісій

Дата: 12.08.2024 13:12
Кількість переглядів: 27

Начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк разом зі своїм профільним заступником провела нараду з силовими структурами, у якій взяли участь представники поліції і Бердичівського РТЦК та СП. Головною темою обговорення стало функціонування військово-лікарських комісій (ВЛК) та виконання мобілізаційних завдань щодо постачання техніки.

Людмила Димидюк розпочала нараду з наголошення на важливості роботи ВЛК у сучасних умовах воєнного стану, коли кожен новий військовослужбовець є важливим. Було озвучено, що члени військово-лікарські комісії повинні працювати відповідно до затверджених наказів та своїх посадових обов’язків, з якими вони були ознайомлені перед тим, як дати добровільну згоду на роботу у складі ВЛК.

"Наша мета – забезпечити безперервну і злагоджену роботу ВЛК, адже від їхніх рішень залежить не лише стан здоров'я військовослужбовців, але й загальна бойова готовність підрозділів, " – додала вона.

Окремо було розглянуто питання виконання мобілізаційних завдань. Людмила Димидюк нагадала, що кожна посадова особа, яка не виконує мобілізаційні розпорядження, нестиме відповідальність згідно з чинним законодавством.

Начальник Бердичівського РТЦК та СП Віктор Нагорнюк детально зупинився на кримінальній та адміністративній відповідальності, яка передбачена для тих, хто ухиляється від виконання мобілізаційних завдань по поставці відповідної техніки на потреби Збройних сил України.

На завершення наради Людмила Димидюк закликала усіх присутніх до тісної співпраці та постійної комунікації. Вона підкреслила, що лише спільними зусиллями можна досягти бажаних результатів у забезпеченні обороноздатності країни. "Кожен з вас несе велику відповідальність, і я вірю, що ми зможемо впоратися з усіма викликами, які стоять перед нами, " – підсумувала вона.

Фото без опису  Фото без опису  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь