Бердичівська Районна Державна Адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк провела розширену оперативну нараду

Дата: 10.09.2024 13:21
Кількість переглядів: 26

У вівторок, 10 вересня, начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк зібрала своїх підлеглих та керівників державних підприємств установ та організацій, а також керівників силових структур на оперативну нараду. На її думку, такі наради є надзвичайно результативними, адже вони дають можливість всебічно розглянути проблемні питання за участю усіх компетентних фахівців та знайти спільні шляхи вирішення. Перед початком роботи Людмила Димидюк представила нового начальника Подільського лінійного виробничого управління магістральних газопроводів Олександра Шутішина. Вона познайомила його з присутніми керівниками, націливши на подальшу результативну співпрацю.

Начальник Бердичівського районного відділу ДСНС України в Житомирській області Володимир Рейко доповів, що протягом року на території району сталося 325 пожеж, з яких 183 випадки загоряння на відкритій території. Тричі рятувальники виїжджали, отримавши повідомлення про замінування, 11 разів - на ідентифікацію можливих вибухонебезпечних предметів.

Начальника Бердичівської районної військової адміністрації цікавила ситуація зі станом укриттів на території району. Вона повідомила присутнім, що вирішується питання з будівництвом модульних укриттів при двох закладах освіти Андрушівської громади. У селі Нехворощ вже закінчено відповідні роботи, на цьому тижні мають завершити облаштування модульного укриття й в селі Бровки. Людмила Димидюк наголосила, що це надзвичайно важливо, щоб діти мали змогу навчатися в школі у звичайному режимі.

Основною проблемою Володимир Рейко бачить різке збільшення кількості пожеж в екосистемах, зокрема досить серйозною була пожежа на Бердичівському міському сміттєзвалищі минулого тижня. Він наголосив, що виключно завдяки спільним діям працівників сміттєзвалища, рятувальників та представників міської влади, вдалося вчасно локалізувати пожежу, не допустивши розповсюдження вогню.

Начальник Бердичівського РЕМ Володимир Крилик розповів про аварійну ситуацію в ніч на 10 вересня, коли без світла залишилася частина району М’ясокомбінату. На місці пошкодження лінії електропередач працювали аварійні бригади, які вже під'єднали споживачів мікрорайону до мережі. Він зазначив, що його підприємство продовжує підготовку до зими, серед проблемних питань названо боротьба з зеленими насадженнями та відсутність порозуміння з громадами по даному питанню.

Протягом останніх двох тижнів його структура займалася перевіркою дошкільних навчальних закладів та закладів загальної середньої освіти до початку нового навчального року – наголосив начальник Бердичівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області Валерій Биков. На території Бердичівського району майже всі навчальні заклади вчасно та без порушень розпочали свою роботу.

Серйозною загрозою залишається поширення сказу, пов’язане зі збільшенням кількості поголів’я диких лисів, які мігрують у населені пункти та контактують з домашніми тваринами. Найближчим часом Держпродспоживслужба планує провести пероральну імунізацію диких тварин: завершено підготовчі заходи, чекають на отримання вакцини.

КНП «Бердичівська міська лікарня« та КНП «Центральна районна лікарня Бердичівського району» продовжують функціонувати у звичайному режимі. Районна лікарня наразі активно готується до нового опалювального сезону, складено кошторис ремонту котельні, який передано на розгляд територіальним громадам. Підприємство планує встановити два генератора отриманих за програмою ЮНІСЕФ, тривають ремонтні роботи з облаштування укриття.

Відділ обслуговування громадян №3 Головного управління Пенсійного фонду України в Житомирській області протягом року прийняв 22 000 громадян, надавши їм 32 500 послуг, організовано 40 виїздів на дім до громадян, які не в змозі самостійно пересуватися. Постійно проводяться телефонні гарячі ліні для консультації населення. На обліку міського Центру зайнятості перебуває 600 безробітних, особливу увагу підприємство зараз приділяє роз’ясненню роботодавцям інформації щодо можливості отримання компенсації за облаштування робочого місця для людини з інвалідністю.

Наприкінці наради начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк подякувала присутнім керівникам за співпрацю. Наголосивши, що наразі ситуація у регіоні стабільна та контрольована, усі служби та державні структури працюють у звичному для них режимі                                                                          Фото без опису  Фото без опису        Фото без опису Фото без описуФото без опису  Фото без опису

+11


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь