Бердичівська Районна Державна Адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Виїзний прийом в селі Садки провела начальник Бердичівської РВА Людмила Димидюк

Дата: 11.09.2024 15:26
Кількість переглядів: 20

Начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк продовжує активно працювати над забезпеченням прямого діалогу між владою та громадянами Бердичівського району. З метою налагодження зворотного зв'язку та вирішення актуальних питань на місцях, вона регулярно проводить виїзні прийоми громадян у різних територіальних громадах згідно затвердженого графіка.

У середу, 11 вересня, Людмила Димидюк організувала виїзний прийом в селі Садки, що підпорядковується Семенівській територіальній громаді.

Під час виїзних прийомів начальника Бердичівської районної військової адміністрації чимало людей приходить донести до її відома інформацію про нагальні проблеми у громаді та в конкретному населеному пункті. І всі вони завжди отримують фахову відповідь та відповідні консультації, адже жодне з отриманих звернень не залишається поза увагою Людмили Димидюк.

«Кожен житель нашого району має бути почутий. Війна принесла з собою нові випробування та нові виклики для українського народу. Інколи люди просто не знають, до кого звернутися чи де отримати відповідні роз’яснення. Тому завдання представників влади усіх рівнів активно комунікувати з населенням, доносити до них інформацію про зміни у чинному законодавстві та пояснювати алгоритм дій у тому чи іншому випадку. Інколи питання, які не має можливості вирішити на місцях, треба виносити на рівень району чи області. Тільки працюючи у синергії влада – громадяни можна досягнути позитивних змін, покращивши добробут жителів нашого великого об’єднаного Бердичівського району» - зазначає начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк.

Як правило, серед основних тем, з якими звертаються громадяни, є соціальні пільги для населення, питання щодо виплат і допомоги внутрішньо переміщеним особам та земельні питання, а також проблеми з незадовільним станом доріг. Саме останнє питання стало предметом тривалого обгорнення під час прийому. Начальник Бердичівської районної військової адміністрації наголосила, що районна та обласна влада активно працює над вирішенням проблем з дорожньою інфраструктурою, намагаючись знайти відповідні кошти на проведення ремонтних робіт. На жаль, констатує вона, в Україні йде війна, тому фінансові ресурси першочергово спрямовуються саме на допомогу та підтримку Збройних сил України.

Не менш важливими є розгляд земельних питань, з якими звертаються люди. Людмила Димидюк нагадала про чинні законодавчі норми та окреслила алгоритм дій, необхідних для врегулювання цих питань. Зазначивши, що для отримання консультації по тому чи іншому питанню громадянами завжди можуть звернутися до спеціалістів Бердичівської районної військової адміністрації.

В цілому виїзний прийом в Садках пройшов конструктивно та позитивно: люди мали можливість напрямку поспілкуватися з Людмилою Димидюк, розповісти про наболілі проблеми та отримати запевнення у тому, що усі їх питання будуть розглянуті відповідно до норм чинного законодавства.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь