Бердичівська Районна Державна Адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Бердичівський район вкотре долучається до допомоги

Дата: 11.09.2024 16:33
Кількість переглядів: 18

Гуртом легше й ворога бити – так можна перефразувати відому приказку, відповідно до реалій українського сьогодення. Дійсно, війна та спільний ворог об’єднали нас заради Перемоги та спільної боротьби з окупантами. Починаючи з перших хвилини повномасштабного вторгнення ворожої орди й дотепер жителі Бердичівського району демонструють неабияку взаємопідтримку, спільно працюючи задля забезпечення обороноздатності нашого регіону. За цей час Збройні сили України отримали тисячі тонн волонтерської допомоги, зібрано велику кількість теплого одягу та продуктів харчування для внутрішньо-переміщених осіб та жителів деокупованих регіонів.

Будівельники та робітники Бердичівського району задіяні у будівництві фортифікаційних споруд на Покровському напрямку. Саме для забезпечення їх потреб було організовано чергову благодійну ініціативу. До збору продуктів харчування доєдналися територіальні громади Бердичівського району, місцеві підприємці та аграрії.

Зокрема власною продукцією, консервацією, овочами та фруктами, питною водою у великій кількості а також іншими продуктами допомогли Бердичівська, Гришковецька, Семенівська, Андрушівська, Вчорайшенська, Краснопільська, Ружинська та Червоненська територіальні громади. Серед місцевих підприємців та виробників варто відзначити ТОВ «Мясовита», ТОВ «Бердичівпиво», ТОВ «Бердичівська ковбасна фабрика», ПРАТ «Червонський цукровик», ТОВ «Бердичівський хлібозавод», ДП «Ружин-молоко», ТОВ «РЕВЕГА», ПП «Олізаровська О.Ю.» та ФОП Лаврова Л.А. Логістичні витрати взяли на себе та забезпечили транспортом ТОВ «Сейф Гласс Факторі» і ФГ «Сєргій-С» - Вахнюк Максим Сергійович.

Окрім того, додатково вдалося забезпечити овочевою групою (картопля, цибуля, капуста та ін.) такі важливі заклади соціальної сфери, як Бердичівський геріатричний пансіонат та Бердичівська спеціальна школа-інтернат у селищі Гришківці.

Начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк висловлює щиру вдячність усім громадам, підприємцям та фермерським господарствам за чуйність, небайдужість та таку вагому і потрібну допомогу. Адже тільки разом ми стаємо сильнішими та непереможними.

Фото без опису  Фото без описуФото без опису Фото без описуФото без опису Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь