Бердичівська Районна Державна Адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Оперативну нараду провела начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк

Дата: 16.09.2024 12:16
Кількість переглядів: 13

У понеділок, 16 вересня, відбулася чергова оперативна нарада під головуванням начальника Бердичівської районної військової адміністрації Людмили Димидюк. Основна увага приділялася ключовим питанням функціонування району в умовах воєнного стану, зокрема забезпеченню стабільності соціальних, економічних та оборонних процесів. Першочергово Людмила Димидюк довела до відома підлеглих останні рішення ради оборони Житомирської області, згідно з яким оповіщення військовозобов’язаних покладається на працівників районних адміністрацій.

Серед інших основних питань, розглянутих на нараді – затвердження місцевих планів управління відходами, які повинні розробити усі територіальні громади району та очікувані зміни до порядку бронювання військовозобов’язаних осіб, згідно з якими можна буде забронювати водіїв шкільних автобусів. Щодо галузі освіти, то усі навчальні заклади розпочали новий навчальний рік в режимі офлайн (окрім одного, де запущено процес ліквідації). Кожна школа та дитячий садочок нашого району мають відповідні укриття, щоб забезпечити безпеку під час освітнього процесу.

На території Бердичівського району триває процес усиновлення, управління соціального захисту оздоровлює дітей пільгових категорій відповідно до наданих путівок. Збільшилося поголів’я великої рогатої худоби, завершено збір зернових. Практично зібрана соя, на черзі – кукурудза.

Начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк щиро подякувала усім, хто долучився до зборів благодійної допомоги у вигляді продуктів харчування для допомоги на Покровському напрямку, а також Геріатричному пансіонату і Бердичівській спеціальній школі. Наголосивши, що збір допомоги було організовано на найвищому рівні.

Підсумовуваючи нараду, Людмила Димидюк наголосила на важливості ефективної координації всіх структурних підрозділів для стабільного функціонування району в умовах воєнного стану.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь