Бердичівська Районна Державна Адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В Бердичеві у рамках акції "Активні парки - локації здорової України" відбувся грандіозний забіг

Дата: 30.09.2024 09:33
Кількість переглядів: 46

Фото без опису

Бердичівська районна військова адміністрація виступає за підтримку та розвиток спорту в регіоні. Пандемія коронавірусу, а потім і початок великої війни надовго позбавили українців можливості організовувати та брати участь у спортивних заходах. Але зараз ми потроху відновлюємо наші спортивні традиції і наш спортивний потенціал на міжнародній арені та на місцях, популяризуючи здоровий спосіб життя серед усіх верств населення.

Згідно зі статистичними даними, до війни всього 17% українців займалися регулярною руховою активністю. І це дуже низька цифра у порівнянні з іншими європейськими країнами. Саме тому Президент України Володимир Зеленський ініціював створення соціальної програми “Здорова Україна” та соціальний проєкт «Активні парки — локації здорової України», які були успішно реалізовані на Бердичівщині. У рамках акції в місті Бердичеві цими вихідними відбувся безкоштовний спортивний забіг, який зібрав кілька сотень учасників.

Усі бажаючі, хто завчасно зареєструвався, міг спробувати свої сили з бігу на дистанції у п’ять чи десять кілометрів. Також була можливість показати свою вправність у скандинавській ходьбі. Серед найменших учасників були значно менші дистанції, які вони вправно долали під схвальні заклики вболівальників.

Кожен, хто брав участь у забігу, отримав медалі фінішерів, також нагороди отримали ті, хто зайняв призові місця. Окремі призи вручалися тим, хто був найактивнішим у соціальних мережах, розповівши усім про спортивний захід.

Нагороджували переможців начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк, Бердичівський міський голова Сергій Орлюк, секретар Бердичівської міської ради Богдан Коляда та координатор проєкту "Активні парки" Олег Андрієнко. До речі, Людмила Димидюк та Богдан Коляда також брали активну участь у забігу, подолавши дистанцію у п’ять кілометрів.

«Спорт – це не лише здоров’я та довголіття. Спортивні заходи об’єднують людей, виховують у них жагу до перемоги. А ще вчать не зупинятися та впевнено йти до мети, працювати над собою та над своїм тілом. Сьогодні вперше у місті Бердичеві відбувся безкоштовний забіг в рамках соціального проєкту «Активні парки — локації здорової України». Його мета показати всім, що ми сильні, загартовані та націлені на Перемогу. Дякую кожному, хто не лишився осторонь, а взяв участь у цьому грандіозному спортивному заході. Ви вкотре довели, що є найкращими. Що наш Бердичівський район гідний продовжувач спортивної слави, який постійно запалює нові спортивні зірки, та виховує нових українських чемпіонів» - наголосила Людмила Димидюк під час свого виступу.

Також вона скористалася нагодою, щоб відзначити Подяками Бердичівської районної військової адміністрації тих людей, хто безпосередньо організовував акцію та відповідав за проведення забігу. Це координатор проєкту "Активні парки" Олег Андрієнко та відома бердичівська спортсменка Юлія Олішевська. Наостанок Людмила Димидюк висловила сподівання, що такі забіги стануть гарною традицією як для міста Бердичева, так і для інших громад району.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису  

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь