Бердичівська Районна Державна Адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Бердичівська РВА передала допомогу представникам Благодійного фонду "Лікарня Іванополя"

Дата: 30.09.2024 16:27
Кількість переглядів: 26

Фото без опису

Турбота про одиноких літніх людей, осіб з інвалідністю та лежачих хворих є надзвичайно важливим соціальним аспектом. Тривалий час у Краснопільській територіальній громаді функціонує Благодійний фонд «Лікарня Іванополя», призначений для постійного перебування людей похилого віку та людей з інвалідністю.

Бердичівська районна військова адміністрація неодноразово допомагала Благодійному фонду як продуктами харчування, так і медикаментами. Адже він не є державною чи комунальною установою, а тому не отримує належного фінансування на своє утримання, існуючи за рахунок благодійної та спонсорської допомоги.

Попри існуючі проблеми Благодійний фонд«Лікарня Іванополя» продовжує виконувати свою шляхетну місію, допомагаючи хворим та одиноким літнім людям. Нині у закладі перебуває на постійному утриманні 61 особа, з них 22 лежачих хворих.

У понеділок, 30 вересня, Бердичівська районна військова адміністрація вкотре змогла надати посильну благодійну допомогу на потреби лікарні. Представникам було передано 30 упаковок дорослих підгузків, які допоможуть полегшити догляд за лежачими хворими та зменшать фінансове навантаження на їх утримання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь