Бердичівська Районна Державна Адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

1 жовтня, у світлий День Покрови Пресвятої Богородиці, День Українського козацтва ми відзначаємо ще й День захисників і захисниць України.

Дата: 01.10.2024 10:41
Кількість переглядів: 34

Фото без опису

День захисників і захисниць – передусім свято тих, завдяки кому ми зберігаємо незалежність, маємо змогу жити повсякденним життям – працювати, творити, відпочивати, виховувати дітей. У цей день ми вшановуємо сучасних захисників і захисниць України та українських героїв різних епох. Сучасні воїни примножують і розвивають тисячолітні українські військові традиції. Дякуємо всім, хто боронить нашу незалежність і маємо згадати кожного, хто віддав життя за Україну.

Це свято – ще одна можливість подякувати Силам оборони України. Наша подяка – не щось абстрактне і безособове, адже в кожного з нас є рідні, друзі, колеги, котрі стоять на захисті нашої країни і свободи. Ми маємо забезпечувати нашій армії міцний тил – кожен у свій спосіб, але з максимальною самовіддачею.

Гасло “Слава Україні! – Героям слава!” стало офіційним вітанням українського війська. Війна формує та гартує українську націю. Звитягою, винахідливістю та самовідданістю нинішні захисники і захисниці завоювали найвищий рівень довіри в українців. Цим ми викликаємо повагу і в світі. Віримо, що нинішні захисники та захисниці здобудуть перемогу.

Нагальна потреба у такому загальнодержавному святі особливо гостро постала після російського вторгнення і початку воєнних дій на території України. Безпрецедентні зразки мужності та відваги, виявлені нашими бійцями на передовій новітньої російсько-української війни, сотні відданих життів за Батьківщину потребують гідного вшанування з боку суспільства й держави.

Шановні наші захисники та захисниці!

Вітаємо зі святом мужності і патріотизму, святом історії і добра! Це свято не лише чоловіків, це свято всіх, хто любить і захищає свою Батьківщину. Нехай Ваш дім буде наповнений світлом і любов'ю, а робота приносить лише задоволення! Бажаємо сил, терпіння та чистого неба над головою. Нехай Пресвята Богородиця береже всіх під своїм Покровом і якнайшвидше дарує мир та спокій нашій землі!

З повагою, Бердичівська районна військова адміністрація!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь