Бердичівська Районна Державна Адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Перший заступник начальника Бердичівської РВА відвідав Покровський аукціон

Дата: 02.10.2024 08:32
Кількість переглядів: 29

Фото без опису

 

Під час війни не буває байдужих людей. Ти або сам на фронті, або допомагаєш тим, хто на фронті. Іншого не дано. З початком повномасштабного вторгнення російської армії в Україні знову розквітнув волонтерський рух. Адже люди розуміли, що у військових є питання та потреби, які можна набагато швидше закрити самотужки. Причому до волонтерської діяльності та до допомоги Збройним силам України долучалися абсолютно усі верстви населення, незважаючи на вік чи соціальний статус.

Волонтерська робота по допомозі підрозділам ЗСУ продовжується і зараз. Збираються кошти на засоби радіоелектронної боротьби, на дрони, медичні засоби та автівки. Творчо підходять до даного питання студенти з викладачами Бердичівського фахового педагогічного коледжу, де розробили свій власний формат благодійного інвенту та вже вкотре втілюють його у життя.

У вівторок, 1 жовтня, актовий зал Бердичівського фахового педагогічного коледжу знову приймав Покровський аукціон, організований до Дня захисників та захисниць України з метою збору коштів на закупівлю дронів для військових. Протягом двох годин запрошені гості мали можливість ознайомитися з оригінальними лотами, підготованими вмілими руками талановитої бердичівської молоді. Були серед представлених лотів вироби, які прийшли до нас з найгарячіших ділянок фронту та стилізовані під елементи декору.

Благодійний захід відвідали як приватні підприємці, так і запрошені представники влади. Серед присутніх варто відзначити першого заступника начальника Бердичівської районної військової адміністрації Сергія Бакуменко, секретаря Бердичівської міської ради Богдана Коляду, депутатку Житомирської обласної ради Людмилу Кицак, а також двох помічниць народного депутата України Богдана Кицака – Анну Левандовську та Юлію Чепак.

Завдячуючи активності та небайдужості учасників благодійного заходу, під час аукціону вдалося зібрати 75 000 гривень, які найближчим часом підуть на закупівлю дронів, що передаватимуться військовим підрозділам.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь