Бердичівська Районна Державна Адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Начальник Бердичівської РВА провела розширену безпекову нараду

Дата: 02.10.2024 11:53
Кількість переглядів: 42

Фото без опису

 

У середу, 2 жовтня, начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк провела розширену нараду, на яку були запрошені голови усіх територіальних громад, начальник Бердичівського РТЦК та СП Віктор Нагорнюк (начальники першого та другого відділів Бердичівського РТЦК та СП долучилися до роботи у режимі онлайн), начальник Бердичівського відділу поліції Сергій Рудницький, головні лікарі закладів охорони здоров’я, голови військово-лікарських комісій та інші запрошені. Під час зустрічі обговорювалися вкрай важливі безпекові питання, у тому числі - щодо перебігу мобілізаційної кампанії на території Бердичівського району.

Начальник Бердичівського РТЦК та СП Віктор Нагорнюк довів інформацію про неналежне виконання доведених мобілізаційних показників територіальними громадами Бердичівського району, закликавши посилити роботу по оповіщенню та доставці військовозобов’язаних громадян.

Начальник Бердичівського відділу поліції розповів про роботу, яка ведеться його працівниками у напрямку розшуку, адміністративного затримання та доставки військовозобов’язаних громадян, які своєчасно не прибули за отриманими повістками до РТЦК та СП. Також було обговорено роботу військово-лікарських комісій та питання подальшого дообстеження військовозобов’язаних у вузькопрофільних спеціалістів після проходження ними ВЛК.

«Ми не повинні забувати, що в країні йде війна. Тому обов’язок кожного з нас – якісно та оперативно виконувати покладені на нас функції. У тому числі по оповіщенню, розшуку та доставці військовозобов’язаних. Це спільна робота, яку маємо виконувати разом» – зазначила Людмила Димидюк, звертаючись до усіх присутніх.

Інші питання порядку денного стосувалися виключно питань містобудування та архітектури. З представниками територіальних громад Бердичівського району на цю тему спілкувалася Наталія Смірнова – головний архітектор Бердичівського району, начальник відділу містобудування, архітектури та розвитку територій. Насамперед вона звернула увагу на необхідності створення уповноваженого органу з питань містобудування та архітектури (який ще відсутній у чотирьох територіальних громадах) та на підключенні громад до базових реєстрів.

Начальник Бердичівської районної військової адміністрації наголосила на необхідності проведення постійного моніторингу та оцінки ступеня безбар’єрності у громадах. Зазначивши при цьому, що під час одного з виїзних прийомів була незадоволена станом адміністративного приміщення в одному з населених пунктів району, яке не було оснащено пандусом чи бодай кнопкою для виклику персоналу.

Людмила Димидюк закликала голів територіальних громад відповідальніше поставитися до даного питання та тримати його на особистому контролі. «Чимало українських захисників отримали важкі поранення на фронті та мають серйозні проблеми зі здоров’ям. Тому необхідно забезпечити їм доступність до надання усіх видів адміністративних послуг» - озвучила свою позицію начальник Бердичівської районної військової адміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь