Бердичівська Районна Державна Адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Бердичівщині вітали працівників харчової промисловості

Дата: 22.10.2024 09:49
Кількість переглядів: 10

 

З нагоди відзначення Дня працівників харчової промисловості, представники Бердичівської районної військової адміністрації вітали представників галузі з професійним святом, підкресливши таким чином їхню ключову роль у забезпеченні продовольчої безпеки держави у період воєнного стану. Цю почесну місію здійснили перший заступник начальника Бердичівської районної військової адміністрації Сергій Бакуменко та головний спеціаліст відділу агропромислового розвитку, економіки Тетяна Самко.

За дорученням начальника Бердичівської районної військової адміністрації Людмили Димидюк, Сергій Бакуменко привітав лідерів харчової галузі Бердичівського району, підкресливши важливість їх безперебійної діяльності. Також користуючись нагодою, він передав найкращим представникам галузі Подяки Житомирської обласної військової адміністрації, Житомирської обласної ради та Департаменту агропромислового розвитку та економічної політики Житомирської обласної державної адміністрації.

У нинішніх складних умовах праця підприємств харчової промисловості набула стратегічного значення. Адже вони не лише забезпечують стабільність на внутрішньому ринку, але й роблять вагомий внесок у підтримку економічної стабільності держави. Попри виклики війни, підприємства галузі Бердичівського району продовжують працювати на повну потужність, впроваджують нові технології, створюють робочі місця та підтримують як цивільне населення, так і військові підрозділи, що особливо важливо в умовах війни.

Перший заступник начальника Бердичівської РВА також відзначив важливість дотримання стандартів якості продукції, що дозволяє українським продуктам зберігати високу репутацію як на внутрішньому ринку, так і на міжнародній арені. Він підкреслив, що харчова промисловість України продовжує формувати позитивний імідж країни як надійного партнера у світі. Та висловив подяку усім працівникам галузі, бажаючи їм здоров'я, успіхів та подальших професійних досягнень.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь