Бердичівська Районна Державна Адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Підприємці Бердичівського району відзначені Подяками однієї з місцевих військових частин

Дата: 22.10.2024 12:54
Кількість переглядів: 8

Фото без опису

У понеділок, 21 жовтня, Перший заступник начальника Бердичівської районної військової адміністрації Сергій Бакуменко вручив Подяки від військової частини місцевим підприємцям за вагомий внесок у підтримку обороноздатності країни. Представники бізнесу без вагань відгукнулися на прохання військових про допомогу. Серед тих, хто допоміг найбільше – ТОВ «Бердичівський хлібозавод», магазин будівельних матеріалів «Ортек» та ФОП Панчук Юрій Павлович.

Фото без опису     Фото без опису

Підприємці, які надали у великій кількості дерев’яні подони, вкрай необхідні для потреб Збройних сил України, отримали заслужені відзнаки за свою безкорисливу допомогу. Сергій Бакуменко висловив їм найщиріші слова вдячності за активну громадянську позицію від імені начальника Бердичівської районної військової адміністрації Людмили Димидюк та від усіх жителів району. Наголосивши при цьому, що такі ініціативи є важливим прикладом соціальної відповідальності бізнесу, особливо в умовах війни.

"Ваша підтримка є не лише матеріальною допомогою, а й моральним стимулом для наших захисників, які щодня стоять на варті нашої держави", – підкреслив Сергій Бакуменко.

Підприємці також зазначили, що і надалі готові сприяти Збройним силам та військовим формуванням, розуміючи, що їхня допомога спрямована на наближення перемоги. Цей жест підтримки демонструє, наскільки важливим для Бердичівського району є єднання бізнесу, влади та громади задля спільної мети — відновлення миру і незалежності України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь