Бердичівська Районна Державна Адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

10 Липня, 2024 р., 12:19
У середу, 10 липня, начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк у присутності своїх заступників провела чергову онлайн нараду з головами територіальних громад Бердичівського району. З-поміж інших було обговорено питання забезпечення 139 окремого батальйону територіальної оборони засобами РЕБ, оздоровчу кампанію для дітей та підготовку до нового навчального року.
09 Липня, 2024 р., 17:25
У 2024 році на території Бердичівського району було успішно реалізовано проєкт Фундації Олени Зеленської «Адреса дитинства», покликаний забезпечити житлом багатодітні родини переселенців, на базі яких створено дитячий будинок сімейного типу. Нову оселю отримала багатодітна родина Мельників, яка має власну дитину та взяла до себе на виховання ще шістьох дітей, позбавлених батьківського піклування. Рятуючи своїх дітей від жахіть війни, вони були вимушені у 2022 році виїхати з міста Краматорськ, та знайшли собі нову домівку у селищі Гришківці Бердичівського району.
09 Липня, 2024 р., 10:54
Забіг "Шаную воїнів, біжу за героїв України" – щорічна патріотична традиція вшанування пам'яті воїнів, які загинули під час російсько-української війни. Приурочена до 29 серпня - Дня пам'яті захисників України.
08 Липня, 2024 р., 16:32
За прогнозом Українського гідрометеорологічного центру у період з 8 по 15 липня 2024 року майже на всій території України очікується найвищий клас пожежної небезпеки. Отже, шановні мешканці громади, Бердичівське районне управління ГУ ДСНС України у Житомирській області просить вас утриматись від відпочинку з використанням відкритого вогню у природних екосистемах, щоб не спричинити виникнення пожежі.
08 Липня, 2024 р., 13:02
У понеділок, 8 липня, начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк провела розширену нараду з керівниками підприємств, установ та організацій державної форми власності, начальниками силових структур та важливих об’єктів інфраструктури. На її переконання, такі зустрічі та спілкування у живому форматі дають можливість наладити комунікацію та оперативно розв'язувати важливі питання, що виникають у процесі роботи. Під час наради кожен з відповідальних керівників коротко окреслив ситуацію по своєму напрямку, зупинившись на важливих аспектах діяльності.
05 Липня, 2024 р., 13:15
ак склалося історично, що на території Бердичівського району дислокується декілька військових частин, просте головною нашою гордістю є 26 артилерійська бригада імені генерала-хорунжого Романа Дашкевича, яка 5 липня урочисто відзначила свій 20-річний ювілей з дня створення військової частини. За цей час вона пройшла довгий шлях становлення та має серйозний бойовий досвід, адже починаючи з 2014 року і по сьогоднішній день особовий склад бригади бере участь в активних бойових діях, успішно виконуючи поставлені бойові завдання на найгарячіших ділянках фронту.
04 Липня, 2024 р., 10:53
У 2015 році відбулася глобальна реформа та повне перезавантаження правоохоронної системи, і на зміну міліції з її, можливо, дещо застарілими методами й підходами до роботи прийшла нова та сучасна українська поліція. За ці роки бердичівські поліцейські довели, що вони гідно виконують свої посадові обов’язки, дотримуючись принципів верховенства права та поважаючи права і свободи кожного громадянина.
03 Липня, 2024 р., 09:44
Бердичівська районна військова адміністрація активно співпрацює з місцевими аграріями та депутатами Бердичівської районної ради для забезпечення потреб місцевого військового госпіталю, де проходять реабілітацію та лікування поранені українські захисники. Це такий же важливий напрямок роботи, як і підтримка Збройних сил України – переконана начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк, яка оперативно реагує на звернення головного лікаря Павла Журбенка та постійно залучає до допомоги медичному закладу небайдужих жителів району.
28 Червня, 2024 р., 11:26
З нагоди відзначення Дня Конституції України у територіальних громадах Бердичівського району відбулася низка урочистих заходів. На жаль, вже третій рік поспіль українці вимушені відзначати одне з основних державних свят в умовах воєнного стану. Але жителі району разом з представниками влади 28 червня вкотре збираються разом на площах та біля пам’ятних місць, щоб вшанувати пам'ять всіх, хто загинув у боротьбі за волю та незалежність нашої держави.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь