Бердичівська Районна Державна Адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

22 Лютого, 2024 р., 15:16
Російсько-українська війна спровокувала стрімке поширення волонтерського руху, адже кожен українець розумів, що нашим Збройним силам потрібна підтримка з боку цивільних. Сьогодні ми всі, як один, працюємо на Перемогу. Йде другий рік з початку широкомасштабного вторгнення російської армії, яка попри серйозні втрати у техніці та живій силі не припиняє спроб просунутися вглиб території України. Враховуючи важку ситуацію по всій лінії зіткнення, українські військові як ніколи потребують консолідації наших зусиль у тилу для закриття усіх нагальних потреб фронту. Продовжують активно займатися волонтерською діяльністю представники приватного підприємства ТОВ «ФАКТ» та Благодійного фонду «Відродження для України», які 22 лютого провели чергову зустріч з начальником Бердичівської районної військової адміністрації Людмилою Димидюк. Та передали на потреби військових частин Бердичівського району привезену гуманітарну допомогу у вигляді турнікетів, грілок, зігріваючих ковдр та інших медичних засобів. «За два роки війни багато хто з нас почав відчувати втому і моральне виснаження. Ми сподіваємося, що 2024 рік стане переможним для України. Однак поки що ворог продовжує наступати, не рахуючись з втратами, кидаючи у м’ясні штурми все нових і нових солдатів. В таких нелегких умовах найважче – не втратити віру та не опустити руки. Війна триває. Нашим бійцям так само потрібна медицина, зброя та засоби особистого захисту. Волонтерська допомога продовжує рятувати життя. Тому немає часу думати про погане, потрібно активніше працювати, щоб закривати потреби військових частин Бердичівського району» - наголосила Людмила Димидюк, подякувавши волонтерам за їх активну громадську позицію та постійну підтримку. Передана гуманітарна допомога буде розподілена між військовими частинами Бердичівського району відповідно до заявлених раніше потреб.
22 Лютого, 2024 р., 11:31
У середу, 21 лютого, на базі спортивної зали Красівського ліцею ім. Ц.Л. Посудевського розпочався || етап всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» серед учнів закладів загальної середньої освіти Семенівської територіальної громади. Відбулися змагання серед команд по футзалу, за перемогу змагалося три команди з заявлених чотирьох – одна з команд не могла взяти участь у змаганнях через те, що її гравці захворіли.
22 Лютого, 2024 р., 11:27
Наразі всі наші зусилля спрямовані на підтримку Збройних сил України, адже по всій лінії фронту точаться важкі бойові дії. Однак не варто забувати про поранених військовослужбовців, що проходять лікування у медичних закладах. Вони теж потребують нашої уваги. Допомагає відновитися бійцям і військовий госпіталь, який нещодавно відвідала начальник Бердичівської районної військової адміністраціі Людмила Димидюк у супроводі депутата Бердичівської районної ради Івана Гладишко. Вони мали можливість поспілкуватися з головним лікарем Павлом Журбенко та обговорити загальний стан справ у госпіталі. Приїхали гості не з порожніми руками - Іван Гладишко передав пораненим бійцям мед з власної пасіки та інші продукти. Начальник Бердичівської районної військової адміністраціі подякувала депутату за його небайдужість та постійну підтримку. Адже він систематично передає мед нашим захисникам. "Допомагаємо разом! Це – основний принцип роботи, яким керується у своїй діяльності Бердичівська районна військова адміністрація. Готова до співпраці з кожним, хто не стоїть осторонь, а робить свій внесок у нашу спільну Перемогу. Дякуємо нашим пораненим воїнам за їх героїчний подвиг, за мужність та звитягу. Поки ви тримаєте фронт, ми будемо міцно тримати тил, намагаючись знаходити можливості для закриття нагальних проблем тих військових частин, що знаходяться на території Бердичівського району" - наголосила Людмила Димидюк.
22 Лютого, 2024 р., 11:20
З самого початку повномасштабного вторгнення російської армії Житомирська область стала прихистком для великої кількості переселенців, які тікали сюди з інших регіонів, рятуючись від війни. Станом на сьогодні тут налічується близько 60 000 внутрішньо-переміщених осіб, причому частина з них перебуває у закладах інтернатного типу або місцях компактного проживання. Наразі все ще продовжується евакуація осіб, які проживають у населених пунктах що знаходяться у безпосередній близькості до зони бойових дій. Раз на кілька днів до залізничного вокзалу міста Бердичева прибуває евакуаційний потяг з внутрішньо-переміщеними особами. Тут переселенців зустрічають представники Бердичівської районної військової адміністрації, волонтери «Червоного хреста» та Благодійного фонду «Карітас». Допомагають розвантажувати речі бійці ДСНС, за дотриманням правопорядку стежать наряди працівників поліції. Працюють психологи та представники Укрпошти, які виплачують внутрішньо-переміщеним особам гарантоване державною грошове забезпечення.
22 Лютого, 2024 р., 10:54
У середу, 21 лютого, відбулася чергова сесія Бердичівської районної ради, на яку виносилося близько 11 питань, важливих для подальшої життєдіяльності регіону. Участь у роботі сесії взяла також начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк. Перед початком засідання присутні у залі депутати та запрошені вшанували хвилиною мовчання пам'ять усіх загиблих Героїв, чиї життя забрала російсько-українська війна.
20 Лютого, 2024 р., 15:44
Триває героїчне протистояння українського народу російській агресії. По всій лінії фронту наші воїни мужньо стримують натиск ворога, що має перевагу у техніці та живій силі. У бойових зіткненнях, демонструючи військову доблесть та звитягу, гинуть найкращі сини своєї рідної землі, щоб назавжди залишитися у пам’яті вдячних нащадків.
20 Лютого, 2024 р., 10:31
Революція Гідності розпочала нову сторінку в історії України, на якій виразно проступають сліди крові, залишені жертовним подвигом Героїв Небесної Сотні. Жителі Бердичівського району пам’ятають події Майдану, коли весь український народ став на захист європейського майбутнього нашої держави, назавжди відмовившись від радянського минулого. Тоді діюча влада не придумала нічого кращого, ніж застосувати зброю проти мирних демонстрантів. Так з’явилася Небесна сотня, яка першою віддала своє життя у боротьбі за волю та свободу. З того часу 20 лютого по всій території Україні, від обласних центрів до маленьких сіл, вшановують День Героїв Небесної Сотні. Не стало винятком і місто Бердичів, де представники міста та району вийшли разом до Меморіалу "Слава Героям", щоб вшанувати пам'ять Небесної Сотні та усіх, хто загинув, відстоюючи волю та незалежність України. Начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк, Бердичівський міський голова Сергій Орлюк, секретар Бердичівської міської ради Богдан Коляда та заступник голови Бердичівської районної ради Володимир Діхтяр поклали квіти до підніжжя пам’ятника, згадуючи імена тих, чиї життя забрала велика війна. «Небесна Сотня стала лише початком відліку людських жертв, за які несе відповідальність росія. Наразі кількість вбитих українців перевищує сотні тисяч осіб, і серед них не тільки військові, а й цивільні, мирні громадяни: жінки, пенсіонери, маленькі діти… Геноцид українського народу, влаштований варварами 21-го століття, не має права на забуття. Вшановуючи пам’ять героїв Небесної Сотні, ми також згадуємо усіх, хто загинув під час великої війни. Щира подяка воїнам, які тримають зараз фронт, стримуючи ворога. Вічна пам’ять кожному, чиє життя обірвалося заради волі та незалежності мільйонів українців» - зазначає Людмила Димидюк.
16 Лютого, 2024 р., 10:47
#ПрозорістьТаПідзвітність На майданчику офіційного медіацентру ОВА відбувся брифінг щодо
16 Лютого, 2024 р., 10:17
Робоча група «Прозорість та підзвітність» Житомирської обласної військової адміністрації на черговому засіданні опрацювала оголошені закупівлі, по яким Державна аудиторська служба України проводить моніторинг публічних закупівель.
15 Лютого, 2024 р., 11:20
Щорічно 15 лютого в Україні відзначають День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Радянська влада вела загарбницьку політику, намагаючись розширити сферу впливу на інші держави, не рахуючись з втратами. Афганська війна коштувала Україні 4 000 загиблих воїнів, ще 8 000 отримали поранення різного ступеня важкості, 6 000 назавжди лишилося інвалідами. Довелося пройти крізь пекло афганської війни й жителям великого об’єднаного Бердичівського району.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь