Бердичівська Районна Державна Адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

22 Березня, 2024 р., 15:48
На кожного соціального працівника покладається велика відповідальність по догляду та підтримці тих людей, які в силу різних причин не здатні себе обслуговувати самостійно. Щодня вони надають необхідні послуги десяткам людей у різних населених пунктах своїх територіальних громад. Та відтепер соціальні працівники стануть ближчими до населення.
22 Березня, 2024 р., 11:36
На Житомирщині приділяється серйозна увага лікуванню та реабілітації поранених військовослужбовців та ветеранів війни. Одним з найкращих закладів охорони здоров’я, де надаються якісні медичні послуги, є Житомирський обласний госпіталь, у якого найкращі показники по відновленню хворих.
19 Березня, 2024 р., 11:16
Пам'ять про кожного Героя, який віддав своє життя за Україну – нетлінна. Вона не згасне у віках, буде горіти вічно світочем правди та справедливості. Буде нагадувати прийдешнім поколінням про ту ціну, яку ми, українці, заплатили за свою волю та незалежність. За право жити у своїй власній державі, розмовляти своєю мовою та йти своїм шляхом.
19 Березня, 2024 р., 10:29
Про це повідомила заступник Міністра у справах ветеранів України з питань європейської інтеграції Оксана Сивак під час прямого ефіру національного телемарафону “Єдині новини”.
18 Березня, 2024 р., 11:49
У березні традиційно відзначається День добровольця України, адже десять років тому перші добровольці з-поміж активістів Майдану самоорганізувалися та вирушили на Схід, щоб дати відсіч ворожій агресії. Друга хвиля добровольчого руху припала на початок повномасштабного російського вторгнення. У перші ж дні нападу вишикувалися величезні черги до військкоматів з числа патріотично налаштованих українців, котрі виявили готовність стати до лав Збройних сил України. Тоді в Бердичеві було створено одне з перших добровольчих формувань «Бердос», яке і досі виконує поставлені бойові завдання.
14 Березня, 2024 р., 14:50
Наближається до завершення другий, територіальний етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги», який проходить у територіальних громадах Бердичівського району серед команд закладів загальної середньої освіти. 14 березня, за дорученням начальника Бердичівської районної військової адміністрації Людмили Димидюк, урочисту церемонію закриття змагань у Райгородоцькій громаді відвідала її заступниця - Катерина Вислоцька.
11 Березня, 2024 р., 12:12
У понеділок, 11 березня, відбулася розширена оперативна нарада за головуванням начальника Бердичівської районної військової адміністрації Людмили Димидюк. Були присутні голова Бердичівської районної ради Олександр Балянов, керівники державних підприємств, установ та організацій, начальники відділів та управлінь Бердичівської районної військової адміністрації, засоби масової інформації.
11 Березня, 2024 р., 11:33
На оперативну нараду, яку проводила начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк у понеділок, 11 березня, завітав директор військового госпіталю Павло Журбенко. Наразі у закладі перебуває на лікуванні та реабілітації велика кількість поранених військовослужбовців, яким надаються якісні медичні послуги. У зв’язку зі значною наповненістю закладу виникли певні складнощі з продуктами харчування. Дізнавшись про наявні потреби, у ситуацію втрутилася Людмила Димидюк, звернувшись за підтримкою до місцевих аграріїв та приватних підприємців Бердичівського району. У найкоротші терміни вдалося закрити усі потреби військового госпіталю за рахунок небайдужих спонсорів та меценатів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь