Бердичівська Районна Державна Адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

11 Березня, 2024 р., 08:20
9 березня є особливою датою для українців, оскільки саме в цей день ми відзначаємо День народження великого українського поета Тараса Шевченка. Його вважають не тільки одним з найвидатніших поетів, але і пророком, Великим Кобзарем та українським генієм.
07 Березня, 2024 р., 15:18
На території Бердичівського району триває II етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнських шкільних ліг» з черліденгу, який проводять у себе територіальні громади серед місцевих закладів загальної освіти. Шкільні команди змагаються між собою у таких видах спорту, як волейбол, баскетбол, футзал, спортивне орієнтування та черлідинг.
06 Березня, 2024 р., 12:38
Зараз надзвичайно велика кількість військовослужбовців, які отримали поранення, знаходяться на лікуванні та на реабілітації у нашому військовому госпіталі. У перервах між процедурами, вони нарешті мають вільний час, щоб присвятити його відпочинку та саморозвитку. Наприкінці січня відділом з питань ветеранської політики в Бердичівській районній військовій адміністрації було започатковано Благодійну акцію «Створимо разом маленьку бібліотеку для Захисників України», яка ставила собі за мету зібрати книги для пацієнтів військового госпіталю.
01 Березня, 2024 р., 15:58
Війна щоденно ставить перед нами нові виклики та завдання. вирішити які ми можемо виключно об’єднавши наші зусилля заради майбутньої Перемоги. Фронт не може існувати без міцного тилу. Тому завдання кожного жителя Бердичівського району не розслаблятися, а продовжувати працювати, забезпечуючи усім необхідним військові підрозділи, щоб вони могли ще ефективніше знищувати ворога.
01 Березня, 2024 р., 13:31
За сприяння Житомирської обласної військової адміністрації п’ять територіальних громад Бердичівського району отримали 40 ігрових наборів для розвитку дітей від Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ). Загальна вартість переданої гуманітарної допомоги становить понад 200 000 гривень.
01 Березня, 2024 р., 12:23
Бердичівська районна військова адміністрація системно працює над вирішенням важливих питань, що стосуються обороноздатності регіону та забезпечення потреб військових частин. При цьому не забуваючи про заклади медицини, де проходять лікування та реабілітацію українські захисники.
29 Лютого, 2024 р., 17:25
Починаючи з 2022 року, на заміну зовнішньому незалежному оцінюванню випускників прийшли мультипредметні тести, які за оцінкою експертів, є складнішими та потребують більшого рівня знань, ніж свого часу ЗНО. Допомогти закладам освіти Бердичівського району більш якісно підготувати своїх випускників до здачі мультитестів, вирішили представники компанії "SETSTUD", відгукнувшись на запрошення народного депутата України Богдана Кицака. 29 лютого вони представили свою розробку: інноваційну освітню платформу (LMS-систему) з підготовки до НМТ/ЗНО, ДПА для вчителів та учнів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь