Бердичівська Районна Державна Адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

01 Квітня, 2024 р., 14:07
Основним фактором для розвитку спорту в Україні є його масовість та доступність для дітей. У цьому контексті особливого значення набувають спортивні змагання серед школярів. Однак епідемія коронавірусу, а тепер і війна, суттєво вплинули на можливість проведення масових заходів. Повернути спорт молодшому поколінню українців та змусити їх відволіктися від проблем сьогодення покликана ініціатива Президента України Володимира Зеленського «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги», які мають стати своєрідними олімпійськими змаганнями для мільйонів українських дітей.
01 Квітня, 2024 р., 12:18
У перший день квітня начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк провела чергову оперативну нараду за участю своїх заступників, керівників відділів та начальників управлінь. Під час наради підбили підсумки минулого місяця, визначили плани на найближчий період.
29 Березня, 2024 р., 16:25
Наприкінці робочого тижня начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк провела чергову зустріч з керівниками місцевих силових структур та представниками військових. Нарада, що відбулася у рамках підготовки до святкування Великодня католиками району, стосувалася питання безпеки на території Бердичівського району та розробки заходів для забезпечення громадського порядку. Під час наради було визначено, що на вихідних у посиленому режимі працюватимуть патрульні, які мають подбати про безпеку та спокій громадян під час святкування. Представниками ДСНС проведено профілактичну роботу з населенням щодо дотримання правил пожежної безпеки. Особливу увагу Людмила Димидюк акцентувала на необхідності дотримання комендантської години на території Житомирської області. Вона довела до відома присутніх рішення ради оборони Житомирської області, згідно якого органам місцевого самоврядування рекомендовано заборонити продаж алкогольних та слабоалкогольних напоїв у нічний час.
28 Березня, 2024 р., 11:43
Весь цивілізований світ розуміє жахливість та небезпеку російської агресії щодо України, яка має за мету зруйнувати світову архітектуру безпеки та принести хаос на планету. Саме тому більшість країн світу активно допомагають нам з озброєнням або беруть участь у гуманітарній місії. Відповідальність з відновлення Житомирської області взяла на себе Республіка Естонія, представники якої сьогодні активно співпрацюють у даному напрямку з Житомирською обласною військовою адміністрацією та органами місцевого самоврядування.
26 Березня, 2024 р., 12:51
З початку повномасштабного вторгнення російської армії у місті Бердичеві розгорнув свою діяльність пункт допомоги при Санктуарії Матері Божої Бердичівської в парафії Непорочного Зачаття Пресвятої Діви Марії. За два роки війни бердичівські католики організували потужний волонтерський рух, заручившись підтримкою іноземних партнерів. Завдяки цьому вдалося налагодити дружні, партнерські відносини між Бердичівським районом та французькою організацією ENTRAIDE INTERNATIONAL DES SCOUTSDE LA REGION DE CLUSES.
25 Березня, 2024 р., 14:11
Свобода та незалежність нашої держави тримається на українських патріотах, які століттями відстоювали право бути вільними господарями на своїй власній землі. Великим політиком та державотворцем сучасності став В’ячеслав Чорновіл, який зробив вагомий внесок у здобуття незалежності. Ідейний, вірним своїм принципам та переконанням, він був взірцем для інших та залишився яскравим прикладом того, як потрібно любити свою державу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь