Бердичівська Районна Державна Адміністрація
Житомирська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

29 Лютого, 2024 р., 15:47
Бердичівська районна військова адміністрація ставить для себе у пріоритет роботу з забезпечення потреб військових частин, що знаходяться на території регіону. При цьому не оминаючи увагою проблеми пересічних жителів територіальних громад, а особливо – внутрішньо-переміщених осіб, які знайшли прихисток в Бердичівському районі. «З перших днів Великої війни наші громади приймають переселенців, які приїжджають сюди, рятуючись від війни. Для них створюються місця компактного проживання, забезпечують продуктами харчування та іншими речами. Адже деякі приїжджають до нас з одною валізкою на всю родину, водночас втративши усе, що мали» - зазначає начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк, звертаючи увагу на проблеми внутрішньо-переміщених осіб, а особливо дітей. В останній день зими Людмила Димидюк мала нагоду передати представникам Андрушівської громади партію гуманітарної допомоги, яку зібрали волонтери з Аугсбурга Lena Heck, та Ірина Капітун. Допоміг з доставленням вантажу Благодійний фонд «Відродження для України». Були передані медичні засоби для лікарні (стерильний одяг, ліки, кровоспинні засоби тощо), а також дитячий одяг для внутрішньо-переміщених осіб. Начальник Бердичівської районної військової адміністрації висловила щиру вдячність нашим усім благодійним організаціям та закордонним партнерам, які продовжують підтримувати Україну. «Ми повинні співпрацювати з іншими країнами не лише у плані надання військової допомоги, а й у гуманітарному напрямку. Адже щоденно десятки українських родин втрачають своє житло та майно, втрачають своїх рідних і близьких в результаті ворожих обстрілів мирних населених пунктів. Ці люди теж потребують допомоги й розуміння» - наголосила вона.
27 Лютого, 2024 р., 14:38
У вівторок, 27 лютого під головування начальника Бердичівської районної військової адміністрації Людмили Димидюк відбулося засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Бердичівській районній військовій адміністрації.
27 Лютого, 2024 р., 14:01
У вівторок, 27 лютого, відбулося засідання колегії Бердичівської районної державної адміністрації під головуванням начальника військової адміністрації Людмили Димидюк. Були присутні усі члени колегії, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації та її апарату, а також міські, сільські, селищні голови та інші запрошені.
26 Лютого, 2024 р., 17:20
Український народ продовжує боротися за свою волю та незалежність. Ризикуючи життям, стоять на смерть наші захисники по всій лінії фронту, відбиваючи атаки ворога. В таких умовах надзвичайно важливою є волонтерська підтримка та допомога. Адже кожного дня у військових виникають нові потреби, які потрібно оперативно закривати.
26 Лютого, 2024 р., 10:54
Рівно два роки тому розпочалося широкомасштабне вторгнення російської армії на територію України, рівно 731 день ведуться активні бойові дії, знаходяться під загрозою постійних ракетних обстрілів мирні українські села та міста. У роковини вторгнення на території Бердичівського району в період з 23 по 24 лютого відбулася низка заходів до початку Великої війни та вшануванню пам'яті усіх, хто загинув від рук окупантів.
26 Лютого, 2024 р., 10:31
Побут українських військових, які несуть свою службу безпосередньо на передовій, став тематикою фотовиставки Олександра Дідовця - воїна 26 артилерійської бригади імені генерал-хорунжого Романа Дашкевича. Спільний проєкт фотошколи «F/5.6», Міського Палацу культури та Музею історії міста Бердичева було реалізовано за підтримки Бердичівської міської влади. Відкриття фотовиставки «Незламні» відбулося у суботу, 24 лютого, та зібрало велику кількість глядачів.
23 Лютого, 2024 р., 12:52
У Бердичівській територіальній громаді відбувся традиційний турнір по волейболу серед жіночих команд, присвячений пам’яті Героїв Небесної Сотні. До 24 лютого 2022 року цей спортивний захід мав постійний характер. Однак з початком війни ситуація змінилася, бо не було можливості проводити змагання, щоб зайвий раз не наражати дітей на небезпеку.
22 Лютого, 2024 р., 17:02
У четвер, 22 лютого фахівцями Управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської обласної військової адміністрації на базі Бердичівської районної військової адміністрації проведено семінар-тренінг "Консультативно-дорадчі органи у сфері утвердження української національної та громадянської ідентичності" для представників територіальних громад Бердичівського району, які займаються напрямком національно-патріотичного виховання.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь